Настройки на бисквитките котка при Ветеринарен Лекар
Home Новини Заведете Вашата Котка при Ветеринарен Лекар

Заведете Вашата Котка при Ветеринарен Лекар

Print
За втора година Роял Канин призовава собствениците на котки да се погрижат за здравето им с кампанията “Заведи котката си на преглед при ветеринарен лекар”
Заведете Вашата Котка при Ветеринарен Лекар

Никой не се съмнява в любовта ви към котките. Но чрез колко посещения при ветеринарния лекар се изразява тази любов? Глобално изследване на Royal Canin показва, че 33% от собствениците на котки посещават ветеринарния си лекар по-малко от веднъж годишно. Ето защо, в периода 08.10. – 07.11.2018г, Роял Канин представя инициативата „Заведи котката си на преглед ветеринарен лекар“. 

Защо е важно посещението при ветеринарния лекар

Въпреки че котките изразяват своята любов чрез мъркане, мяукане и галене, те са много добри в криенето, когато са болни или изпитват болка. Ето защо е изключително важно да водите редовно вашата котка при ветеринарния лекар за профилактични прегледи: за да помогнете диагностицирането на скрити болести или да вземете информирани решения за грижи, които могат да предпазят от различни причинители преди те да се появят.

Като водите котката при ветеринарния лекар това не означава задължително, че е поради болест. Ветеринарните лекари могат да научат важни детайли за история на здравето на вашата котка и поведението ѝ, да наблюдават телесното ѝ тегло, да подсигурят, че всички ваксинации са поставени и да обсъдят с вас начинът ѝ на хранене – тема номер едно на собствениците на котки за кдискутиране при посещението при ветеринарният лекар. 

Как да накараме котката да се чувства спокойна 

Помогнете на вашата котка да се чувства по-удобно в транспортната клетка. Поставете транспортната клетка в стая вкъщи, където котката прекарва повече време и е с познатата си постеля и любими играчки.

Разберете поведението на вашата котка. Ветеринарният кабинет е непознат и има различни звуци и миризми, които могат да разтревожат или изплашат вашата котка. Покрийте транспортната клетка с кърпа, за да намалите полезрението към други животни и да заглушите непознатите звуци. Уважавайте нуждите на Вашата котка за адаптиране към новата среда.

Научете повече за това как по-лесно да заведете котката си на преглед от нашето видео.

  • dealer locator

    where to buy


  • find your product

  • Search